Wednesday, January 12, 2011

~Crib~ impian

Tengah pening memikirkan konsep kat uma nnt. kalo boleh nak simple, modern. yang paling penting x mo sarat2 sgt.
Ingat ruang Tgk TV nak simple macam ni je. x ya ada sofa, bantal besar sudah. boleh budget... hehehe



For living room lak, kena la ada sofa x akan tetamu dtg nak ddk atas lantai lak kan. emm maybe beli sofa yang mura2 je dulu. sok da kaya baru beli mahal2 nya. beli kat kedai bala, bole hutang. hahahaha. (pic tu contoh je)

cantik kan? mcm bilik pempuan. memang dasar kot bilik pempuan. x pe leh adjust. nnt bilik e-an nak cat colour hijau,. tgk nnt ek? so stick kat ma blog, hehehe mcm ada org nak bace my blog


The boom, simple je bilik ni. suka bilik yang malap2. tunggu2..... siap je finishing uma nnt. will be upload the pic....

mood: ngah busy nak cari barang kelengkapan rumah. kat mana ek kedai perabot yang leh masuk buku 555. LOL........


the end....

2 comments:

LiAnA said...

i pun nak buat renovation umah sekrg ni.. problemnya cuaca tak menentu.. takutkan ada cat yg luntur balik kang hihi.. so kena tunggu tgh thn skit..

~Rifma~ said...

kan kan, skrg musim hujan. liana ddk mana? nnt leh share2 idea? nway tq yer jd follower n comment,