Friday, February 4, 2011

~Rambot Baru Mak E-an~ Part II

Being honest, memang x berapa suka ngan new hair ni. emmm rasa nya macam x sesuai ngan cutting muka n badan akk ni, waaaaaaah akk, hbs nak buat mcm mana la labur duit plus dah buat dah pun, nasi dah jadi bubur, New hair ni buat diri ini - nampak mature OK. argggggh.

Tu ari Heboh pujuk en suami nak buat rambot, bile dah buat heboh complaint2.
Nak tgk rambot x tantek akk,
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tgk E-an pun myampak tgk muka mak dia! hahahaha....

Adoila hai. nampak muka makcik-makcik dah mak e-an.


So kesimpulan nya. just let it be. so utk tidak menampak kan muka mak e-an ni nampak makcik2, kena la sentiasa sanggul. So masalah dah selesai.

2 comments:

achik yg kuat sgt membebel.. said...

nampak cantek je kak....=)

~Rifma~ said...

Achik: ye ker? tapi akk rasa rambot ni nampak akk mature la. ohhh x mo x mo..... hehehe.